mäklare Herrljunga gårdar skogsfastigheter

Fastighetsmäklare Herrljunga - gårdar & skogsfastigheter

Vill du köpa eller sälja en skogsfastighet i Herrljunga har du kommit rätt, vi på Skogsbyrån Sjuhärad är mäklare specialiserade på gårdar och skogsfastigheter.

Våra mäklare har lång erfarenhet av försäljning av gårdar och genom vår egna prisstatistik för skogsmark så har vi även bra koll på marknadspriserna för skogsfastigheter i Sjuhäradsbygden med omnejd. Du kan anlita oss för att värdera och få ett uppskattat pris på din gård. Vår expertis är en stor trygghet både för dig som vill köpa och dig som vill sälja en gård eller skogsfastighet.

I Herrljunga är finns ett stort antal gårdar och skogsfastigheter. De är ofta lite mindre och utgörs till större delen av skog. Här finns också ett flertal större mjölkgårdar som levererar till Gäsene mejeri. En av kommunens tillgångar är den rika och varierade naturen. Herrljunga karaktäriseras av ett mosaikartat landskap med omväxlande skog och jordbruksmark. I norra delen övergår detta i ett mer öppet landskap kring Nossans dalgång. Gårdarna och skogsfastigheterna är betydelsefulla ur ett ekonomiskt perspektiv, men erbjuder också naturupplevelser och möjligheter till rekreation, jakt m.m.

Skogsbyrån Sjuhärad är ett lokalt företag med 7 anställda som arbetar med fastighetsförmedling och rådgivning till gårds- och skogsägare i Herrljunga. Som gårdsmäklare arbetar vi med förmedling av hästgårdar, skogsgårdar, mindre gårdar för boende, skogsfastigheter och större egendomar.

Skogsbyråns mäklare äger egna gårdar och är därför väl bekanta med frågor kring gårdsägande. Våra mäklare arbetar även med deklarationer, skatterådgivning, generationsskiften, lantmäterifrågor m.m. vilket är en stor tillgång för dig som vill köpa eller sälja en gård eller skogsfastighet.

Kontakta oss gärna så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig att köpa eller sälja en gård eller skogsfastighet i Herrljunga.

Kontakta oss

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Sålda fastigheter i Herrljunga

Nedan ser du ett urval av av sålda fastigheter i Herrljunga kommun senaste tiden.
Gård
Såld

Eggvena Ljungtorp i Herrljunga - 8 ha

Gård
Såld

Gård i Vesene - 24,7 ha

Skog
Såld

Skog i Grude - 34 ha

Skog
Såld

Skog i Källunga - 8 ha

Gård
Såld

Gård i Od - 26 ha

Gård
Såld

Gård i Molla - 8 ha

Skog
Såld

Skog i Molla - 24 ha

Skog
Såld

Skog och jakt i Herrljunga - 130 ha

Gård
Såld

Gårdsidyll i Molla - 3,5 ha

Åker
Såld

Åkermark i Molla - 17 ha

Kontakta oss

Vi hjälper er gärna med att sälja/värdera er gård eller skogsfastighet
Cecilia Isbring
Cecilia Isbring

Reg. fastighetsmäklare


Cecilia är en skogsägande ryttare från Ulricehamn. Är fastighetsmäklaren med erfarenheter inom allt ifrån bokslut, skogsplantering till filminspelning. Började på Skogsbyrån 2007 efter en mångårig erfarenhet av ekonomi, redovisning och kundservice. Som skogsägare, natur- och djurälskare brinner Cecilia för att varje fastighet skall hitta sin nya ägare och fortsätta förvaltas och utvecklas på bästa sätt.


Reg. fastighetsmäklare / jurist


Helena Rowell
Helena Rowell

Reg. fastighetsmäklare / jurist


Vår jurist med mångårig erfarenhet från bank och familjejuridikens känsliga och kunskapskrävande värld. Började på Skogsbyrån våren 2012 och strax därefter utbildade hon sig till fastighetsmäklare vid Högskolan i Halmstad. Helena är en ovärderlig källa av kunskap och vänlighet här på företaget. När hon inte är här på jobbet så är hon hemma på gården i Dannike och tar hand om familj och djur.


Ulf Nilsson
Ulf Nilsson

Reg. fastighetsmäklare


Ulf utbildade sig till civilekonom direkt efter gymnasiet och har aldrig släppt fokus på ekonomins fascinerande värld. När han år 2004 blev anställd på Skogsbyrån valde han att fortbilda sig till mäklare och kombinerar nu dessa båda yrken till perfektion. Ulf har lång erfarenhet av både ekonomiarbete och mäkleri. Som ägare av släktgården i Tvärred blir det även arbete med röjsågen såväl som skogshuggning.


Reg. fastighetsmäklare / skogsmästare


Emil Ros
Emil Ros

Reg. fastighetsmäklare / skogsmästare


Emil har skogen i blodet. Uppvuxen på gård i Svenljunga kommun och numera bosatt i Östra Frölunda med familj och hundar. Utbildad skogsmästare och fastighetsmäklare som arbetat hos oss sedan 2013. Har tidigare varit egenföretagare inom skogsbranschen. Denna gedigna mix av erfarenhet tillsammans med ett brinnande intresse för jakt och skogsvård gör Emil till en mycket uppskattad samarbetspartner när gården byter ägare.


Hans-Olof Nyman
Hans-Olof Nyman

Reg. fastighetsmäklare


Med en lantmästarexamen från universitetet i Alnarp, boendet med familjen på en stor släktgård i Sandared, är Hans-Olof vår självklara expert när det gäller lantbruk och gårdsliv. Tiden som rådgivare och förtroendevald på Hushållningssällskapet tillsammans med hans stora engagemang i styrelser och föreningsliv i våra bygder gör att han har skaffat sig ett ovärderligt kontaktnät som vi får ta del av här på Skogsbyrån.


Robert Persson
Robert Persson

Reg. fastighetsmäklare


Robert är veteranen på Skogsbyrån, det han inte vet är inte värt att veta. Har studerat ekonomi på Högskolan i Borås och arbetat som gårdsmäklare sen 2002. Uppvuxen på den gård i Borgstena han idag äger och bor på, då tillsammans med mamma, pappa, bröder och mjölkkor. Idag med egen familj och katter. Alltid glad och omtänksam och gör alltid det lilla extra för att kunden och sina kollegor skall ha det bra.


David Lindberg
David Lindberg

Reg. fastighetsmäklare


David är utbildad naturvetare, och vistas gärna ute i skog och mark. Han jobbade i flera år på Länstyrelsen med rådgivning på många av Sjuhäradsbygdens gårdar. Som nyutbildad fastighetsmäklare kom han till Skogsbyrån 2008 och det är med stort engagemang och driv som David tar till sig varje nytt uppdrag. Han bor idag på familjegården strax utanför Alingsås, där han gärna tillbringar många tuffa arbetspass i skogen.