Skogsbyran
Skogsbyrån

Fastighetsmäklare gårdar & skogsfastigheter

Skogsbyrån Sjuhärad AB är ett fristående företag som grundades 1995. Vi är 7 anställda som alla är registrerade fastighetsmäklare och anslutna till Mäklarsamfundet. Bland personalen finns yrkesgrupper som civilekonom, skogsmästare, jurist, lantmästare, ekonom och naturvetare. Företaget erbjuder tjänster inom ekonomi, skatt och juridik till gårds- och skogsägare.

Som mäklarbyrå är vi specialiserade på jord- och skogsfastigheter där vi förmedlar omkring 70 fastigheter varje år och även utför ett 100-tal värderingar. Totalt har vi genom åren förmedlat omkring 1000 gårdar och skogsfastigheter. Ta gärna en titt på de skogsfastigheter och gårdar som finns ute till försäljning just nu.

Dessutom hjälper vi ett stort antal jord- och skogsbrukare som äger en gård eller skogsfastighet med upprättande av deklarationer och bokslut. Årligen gör vi också ett stort antal fastighetsvärderingar, skatteutredningar, generationsskiften, EU-stödsansökningar m.m.

Skogsbyrån Sjuhärad AB är ett helt fristående företag som ägs och drivs av samtliga anställda. Vår affärsidé är att genom vår samlade kunskap erbjuda förmedlings- och rådgivningstjänster av hög kvalitet till gårds- och skogsägarna i våra bygder. Nyckelorden för oss i vår verksamhet är jordnära, livskvalitet och växtkraft.

Vi vill ge dig som anlitar oss ett personligt bemötande och är angelägna om att du som kund ska vara nöjd med vårt arbete. Kontakta oss gärna om du har frågor.