Lantliv

Lantliv

Funderar du på att flytta till en egen gård på landet? Kanske förverkliga en dröm om att göra något annat, ha egna djur, odla din egen mat eller bara byta till ett mer hållbart liv – mer livskvalitet helt enkelt.

Då har du kommit rätt! Vi på Skogsbyrån har under 25 års tid förmedlat gårdar i alla storleks- och prisklasser i Sjuhärad med omnejd.

Mer livskvalitet

Många gånger är att det är en yngre generation som väger boendet i en tätort mot något annat och ser att man på en gård får mycket livskvalitet för pengarna. Det är också allt fler som har ett befintligt boende och drömmer om att äga och sköta en egen bit av vårt vackra land. Att bruka något eget, att promenera i sin egen skog, är drömmen för många!

Gården är oasen och lugnet – skogspromenader, fågelsång, frihet, naturupplevelser, jakt m.m. Men också platsen för fysiskt arbete. Med röjsågen, motorsågen, traktorn eller kanske spaden. Djurhållning, egen odling och trädgård, skogsbruk och vedhuggning, här finns flera sysslor som många av oss drömmer om!

Gårdsägande

Som gårdsägare har man ett ansvar för stora ekonomiska värden. Vi på Skogsbyrån Sjuhärad kan hjälpa dig som är jord- och skogsägare med frågor som rör skatteregler, juridik och ekonomi. Hos oss finns mångårig erfarenhet och det expertkunnande som du behöver. Välkommen att kontakta oss!

Kontakta oss

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!