Sålda Fastigheter

Vårt företag förmedlar årligen ett stort antal gårdar och skogsfastigheter i alla storleks- och prisklasser. Under 2017 förmedlades ca 60 fastigheter på totalt ca 1450 hektar (2016 ca 70 fastigheter på knappt 2400 hektar och 2015 ca 70 fastigheter på knappt 1800 hektar). Nedan visas ett urval av alla de objekt vi sålt senaste tiden.
 • Såld
  Skog

  Skog i Målsryd - 8 ha

  Virkesrik skogsfastighet med nästan uteslutande granskog öster om Målsryd. Lättillgänglig fastighet med bra skotarvägar. Jakten är inte utarrenderad.

  Såld
  Skog

  Skogsfastighet i Veddige med hög värdetillväxt - 57 ha.

  Skogsfastighet med god arrondering och bra vägnät i Veddige, 57 ha. Fastigheten ligger ca 5 km nordväst om Veddige. Totalt virkesförråd på totalt ca 4.800 m³sk, varav ca 2.150 m³sk är gallringsskog och ca 1.250 m³sk är slutavverkningsbar skog. Bonitet 9,6.

  Såld
  Skog

  Skogs- och jaktfastighet sydöst om Kungsbacka - 50 ha

  Skogsfastighet med ostört läge på gränsen mellan Kungsbacka och Marks kommun. 3 mil SÖ om Kungsbacka, 6 mil från Göteborg och 2,5 mil från Kinna. Fin jaktfastighet med 50 ha mark i ett skifte med god tillgång på vilt. Omväxlande natur med åkrar, betesmarker, våtmarker, bäckar, lövskog och barrskog.

  Såld
  Skog

  Skogsfastighet i Kalv - 21 ha

  Rösarp 2:12 är belägen i två skiften, varav det ena har gräns mot Kalvsjön. Fastigheten lämpar sig för dig som söker en investering för framtiden med möjlighet till jakt och friluftsliv. Totalt virkesförråd om 3.000 m³sk, varav 1.400 m³sk är skog i avverkningsbar ålder.

  Såld
  Gård

  Lövås, Ödenäs/Töllsjö - 4 ha

  Lövås ligger vackert och rofyllt öster om Olofsered vid gränsen mot Töllsjö. Gården omfattar ett mindre bostadshus med enkel standard, ladugård samt 3 ha skog och lite öppen mark.

  Såld
  Skog

  Skog i Torestorp - 38 ha

  Välskött skogsfastighet med hög värdetillväxt och goda drivningsförhållanden. Fastigheten ligger vackert och har strand i både Sandsjö och Öjasjön. Skogsbilväg går genom hela fastigheten. Total virkesvolym ca 6.200 m3sk, varav 5.600 m3sk är under 50 år.

  Såld
  Skog

  Skog i Älekulla - 49 ha

  Nu ges möjlighet att förvärva en välskött, 49 ha stor skogsfastighet utanför Älekulla med ett virkesförråd om 6.120 m³sk. Skogsmarken är belägen i ett skifte med stor del av marken bevuxen med skog i växande ålder, vilket medför en god värdetillväxt. Bra möjligheter till jakt och friluftsliv

  Såld
  Gård

  Gårdsidyll i Vänga - 2,6 ha

  Asstorp är gården för dig som söker lantligt boende med möjlighet till djurhållning i mindre omfattning. Byggnaderna är genomgående mycket välskötta med vackert bostadshus, fantastisk ladugård och funktionell maskinhall. Ca 2 ha betesmark. Avstånd till Borås, 20 km.

  Såld
  Gård

  Skogsfastigheter norr om Bredared - 279 ha

  Tre skogsfastigheter på totalt 279 ha med god arrondering. Totalt virkesförråd på 39.200 m³sk. Lättillgängliga fastigheter med bra vägnät.

  Såld
  Skog

  Skogsfastighet norr om Bredared med strand vid Säven - 66 ha

  Skogsfastighet med strand vid Säven - 66 ha. God arrondering och stor andel gallringsskog.

  Såld
  Skog

  Skogsfastighet norr om Bredared med strand vid Säven - 86 ha

  Skogsfastighet med strand vid Säven - 86 ha. God arrondering och stor andel gallringsskog.

  Såld
  Skog

  Skogsfastighet norr om Bredared - 127 ha

  Skogsfastighet - 127 ha med mycket bra arrondering och goda drivningsförhållanden.

  Såld
  Gård

  Gård i Kalv - ca 49 ha

  Tillfälle att förvärva en gård på ca 49 ha med bra bostadshus och en ladugård som renoverades för lammproduktion och nötboskap 2011. Bostadshuset är vackert beläget på en höjd med utsikt över inägorna och skogsmarken. Fastigheten ligger nordost om natursköna Kalv med badplats och affär.

  Såld
  Gård

  Gård i Molla, 31 ha med vackert läge

  Gård i Molla, ca 9 km nordost om Borgstena, 31 ha med vackert läge. Stor andel gallringsskog med god tillväxt.

  Såld
  Skog

  Skog i Västra Bodarne - 5 ha

  Skogsskifte med egen strand mot Mjörn. En lämplig skogsfastighet för den som vill äga lite egen skog för exempelvis vedhuggning. Till stor del tallskog i åldern 30-50 år. Liten badplats vid sjön.

  Såld
  Gård

  Vackert belägen gård strax utanför Olsfors - 10,6 ha

  Vackert belägen gård strax utanför Olsfors - 10,6 ha

  Såld
  Gård

  Gård i Kalv - 19 ha

  Välkommen till Vihult Sanden 1. Gården är belägen utmed Stångån mellan Håcksvik och Kalv. Mycket välskött gård med stora möjligheter för dig som vill leva ett liv på landet där man kan ägna sig åt mindre jord och skogsbruk. Bostadshuset är smakfullt renoverat år 2000.

  Såld
  Skog

  Skog öster om Kungsäter, 96 ha

  Skog och jakt i ett skifte öster om Kungsäter - 96 ha

  Såld
  Gård

  Gård i Gunnarsjö, 10 ha

  Gård ca 1 mil öster om Kungsäter med välbelägna betesmarker och vackert läge, lämplig för djurhållning.

  Såld
  Fritid

  Torp i Rångedala

  Drömmer du om ett eget rött torp strax utanför stan? Då är du välkommen till Ormåsa i Rångedala. Här kan man njuta av torplivet och tillsammans med en egen liten damm finns stor möjlighet till bad och fiskelycka.

  Såld
  Gård

  Gård vid Västersjön, Viared - 15 ha

  Rydshult är en gård utöver det vanliga med ett mycket naturskönt och avskilt läge vid Västersjön endast 10 min från Borås. Gården omges av vackra hagmarker och har ca 500 m egen strand mot sjön. Stilfullt bostadshus med härlig utsikt mot sjön. Mellan sjön och huset ligger en välskött enebacke.

  Såld
  Gård

  Gård i Sjötofta - 8 ha

  Välkomna till denna gårdsidyll som är belägen i slutet av vägen och endast 700 m till badplats. Lilla Hästö 1 är perfekt för dig som letar efter en lugn plats att vistas på under sommaren eller för permanentboende. 5,1 ha produktiv skog med ett virkesförråd på 1.200 m³sk.

  Såld
  Gård

  Gård i Olsfors - 23 ha

  Erikstorp, gård strax utanför Olsfors, med vackert läge och bra standard på byggnader och möjligheter till djurhållning och skogsbruk.

  Såld
  Gård

  Gård i Töllsjö 70 ha

  En vacker välskött gård som har det lilla extra, charmigt hus, bakstuga redo för egen caféverksamhet, välskött ladugård och en egen vattendriven såg. Därtill välarronderad skogsmark som är belägen i ett skifte kring gården med ett virkesförråd på ca 8.000 m³sk. Bra pendlingsmöjligheter.

  Såld
  Gård

  Gård i Fritsla - 64 ha

  Välkommen till Olatorp, gården är vackert belägen vid Häggån och omgärdad av betesmark. Här finns stora möjligheter för dig som är intresserad av skog, djur och att leva på landet. Det rymliga bostadshuset kompletteras av ett mindre gästhus samt en ladugård med plats för hästar eller andra djur.

  Såld
  Gård

  Gård i Töllsjö - 50 ha

  Skogsård med hög andel avverkningsmogen skog. Äldre bostadshus och ladugård som ligger högt och omges av kulturmark med stenmurar och lövskog. 2 ha jordbruksmark och 36 ha skogsmark med ett virkesförråd på 8.300 m³sk. Strandlinje i Nordån och Galtasjö. Avstånd till Borås 20 km och Alingsås 27 km

  Såld
  Skog

  Ungskog nära Frisjön - 18 ha

  Mycket välskött fastighet i ett skifte med hög värdetillväxt och huvudsakligen röjnings- och gallringsskog. Virkesförråd 1.235 m³sk. Jaktmarkerna ingår för närvarande i Norra Kinnarumma jaktklubb.

  Såld
  Skog

  Skogsfastighet i Gällstad - 272 ha

  Mycket tilltalande skogsfastighet på totalt 272 ha, varav 250 ha produktiv skogsmark. Jakten är inte upplåten. God arrondering, bra vägnät på fastigheten och med mycket god värdetillväxt

  Såld
  Gård

  Stora Ormåsa - 7,5 ha

  Gård med magnifik utsikt och representativt boende. En 800 m² stor och modern lösdrift/maskinhall byggd 1999, vilken kan ge köparen många möjligheter till egen verksamhet. Fastigheten omfattar ca 6,5 ha åker och betesmark.

  Såld
  Skog

  Skogsfastighet med vackert läge i Öxabäck - 72 ha

  Nu ges möjlighet att förvärva denna vackert belägna och mycket välskötta, 72 ha stora, skogsfastighet utanför Öxabäck i Marks kommun.

  Såld
  Gård

  Gård med sjöläge i Viared - 11 ha

  Viås ligger högt och naturskönt med härlig utsikt ned mot Västersjön. Lugnt läge endast 10 km från Borås centrum. Fin gårdsmiljö med vackra vårdträd av ek och lönn. Natursköna hagmarker omger gården och ger möjlighet till egen djurhållning. Egen badplats och 200 m strand mot Västersjön.

  Såld
  Skog

  Skog i Gullered - 73 ha

  Virkesrik jord- och skogsfastighet 16 km öster om Ulricehamn. Fastigheten är väl samlad i ett skifte med ett virkesförråd på 9.300 m³sk.

  Såld
  Gård

  Björksäter vid Öresjö, Fristad

  Björksäter är en gård utöver det vanliga med sitt unika sjöläge i anslutning till Fristad samhälle. Bostadshuset ligger högt med utsikt ner mot sjön och inramas av lummig skog. Till gården hör 5 ha skogsmark och 150 m egen strand mot Öresjö.

  Såld
  Gård

  Olsagården - unik förläggaregård från början av 1700-talet

  Olsagården är med sin historia från mitten av 1500-talet och sitt centrala läge en gård utöver det vanliga!

  Såld
  Gård

  Gård i Vänga - 10 ha

  Högt belägen gård i med vidsträckt utsikt i vackra Vängtorps by. Rejält och rymligt bostadshus från 1986 med bl.a. kakelugn och vedspis. Dubbelgarage, ladugård, 8 ha åker- och betesmark och 1,6 ha skogsmark. Avstånd till Borås, ca 20 km.

  Såld
  Skog

  Skogsfastighet i Bollebygd - 174 ha

  Virkesrik skogsfastighet i Bollebygd - 174 ha och ca 28.000 m³sk. Bra tillgänglighet och med strand vid Abborrsjön och Gesebolssjön.

  Såld
  Skog

  Skog nordöst om Kinna - 71 ha

  Välskött skogsfastighet på 71 ha i ett skifte med stor andel gallringsskog. Jakten är utarrenderad innevarande jaktår. Lättillgänglig skogsfastighet med stor andel gran. Parallellt med denna försäljning säljer ägarna även fastigheterna Harpebo 5:1 och Aratorp 24:3.

  Såld
  Skog

  Skog nordöst om Kinna - 52 ha

  Skogsfastighet på 52 ha i ett skifte med mestadels gallringsskog. Jakten är utarrenderad innevarande jaktår. Bra tillgänglighet med väg som går rakt igenom fastigheten. Parallellt med denna försäljning säljer ägarna även fastigheterna Harpebo 4:1 och Harpebo 5:1.

  Såld
  Gård

  Gård med egen strand vid Östra Nedsjön - 6,6 ha

  Fantastiskt läge med egen badstrand, gård med skogsvolym på 725 m³sk och ca 2 ha åker/betesmark, lämplig för djurhållning och odlingar i mindre skala.

  Såld
  Gård

  Vackert beläget torp söder om Mårdaklev

  Äldre soldattorp i bra skick, "Boll-Amandas Stöva", vackert beläget med ca 400 m till Ätran, ca 5 km söder om Mårdaklev.

  Såld
  Gård

  Vackert belägen gård i Gesebol med strand vid Gesebolsån - 2,4 ha

  Vackert belägen gård i Gesebol - 2,4 ha med strand till Gesebolsån. Vacker trädgård med växthus och flertal fruktträd.

  Såld
  Skog

  Skog i Dalsjöfors - 5 ha

  Skogsskifte strax utanför Dalsjöfors, 5 ha. Köp förutsätter fastighetsreglering.

  Såld
  Skog

  Skog & jordbruk nordöst om Kinna - 106 ha

  Välskött och virkesrik fastighet på 106 ha med god tillväxt. Jakten är utarrenderad innevarande jaktår. Lättillgänglig och god arrondering. Bra åkermark.. Parallellt med denna försäljning säljer ägarna även fastigheterna Harpebo 4:1 och Aratorp 24:3.

  Såld
  Gård

  Gård med fantastisk utsikt över Åsunden - 17 ha

  Gård 9 km utanför Ulricehamn med bedårande utsikt över Åsunden, välhållna byggnader.

  Såld
  Gård

  Gård i Hyssna med strand vid Kroksjön - 5,7 ha

  Gård i Hyssna med hög standard på bostadshuset och strand vid Kroksjön - 5,7 ha. Möjlighet till djurhållning .

  Såld
  Skog

  Skog nära Frisjön, Kinnarumma - 65 ha

  Mycket välskött skogsfastighet med stor andel gallringsskog och hög värdetillväxt. Skogen är samlad i ett skifte med tillgång till skogsbilväg. Lillasjön ligger helt inom fastigheten.

  Såld
  Gård

  Gård i Mjäldrunga - 17 ha

  Gård med 5 ha jordbruksmark och 8 ha skogsmark med stor andel avverkningsbar skog. Total virkesvolym 1.850 m³sk. Jordbruksmark där stödrätter ingår.

  Såld
  Skog

  Jord- och skog i Mjäldrunga - 25 ha

  Jord- och skogsfastighet med stor andel slutavverkningsbar skog. Skogen är samlad i ett skifte med en total virkesvolym på 4.200 m³sk. Jordbruksmark där stödrätter ingår.

  Såld
  Gård

  Gård i Mjäldrunga - 4 ha

  Trevlig gård med öppet, vackert läge och bra åkermark. Tillfälle för dig som söker lantligt boende med möjlighet till djurhållning i mindre omfattning.

  Såld
  Gård

  Gård i Tärby - 34 ha

  Esstorp ligger öppet och vackert med åkermark och lövdungar som omger byggnaderna. Gården är samlad i ett skifte och med möjlighet till djurhållning i mindre omfattning. Högt virkesförråd och bra skogsbilväg. Avstånd till Borås, 20 km.

Fyll i formuläret och skicka in så återkommer vi inom kort

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!

Fyll i formuläret och skicka in så återkommer vi till er

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!

Fyll i formuläret och skicka in er intresseanmälan

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!