Fastighetsförmedling

Fastighets­förmedling

Att fatta beslutet att sälja sin gård är för många ett mycket stort och svårt beslut. Kanske har beslutet mognat fram under många år eller av olika anledningar kommit hastigt.

Ofta är det många frågor som dyker upp, t.ex. värdet på fastigheten, lämplig försäljningstidpunkt, hantering av arrenden och nyttjanderätter, ev. lantmäteriåtgärder, deklaration- och skattefrågor m.m.

Skogsbyråns mäklare har gedigen erfarenhet och utbildning inom jord/skog och ekonomi vilket är en stor trygghet för dig som säljare. Våra mäklare äger egna gårdar och är väl bekanta med frågor kring gårdsägande. Samtliga våra mäklare arbetar även med deklarationer, skatterådgivning, generationsskiften, lantmäterifrågor m.m. vilket är en stor tillgång vid planeringen av din försäljning av hela eller delar av fastigheten.

Vid våra försäljningsuppdrag vill vi förmedla en helhetsbild av hur det är att bo och leva på en gård. Vi presenterar hela din fastighet med hus, trädgård, skog och mark genom proffsiga beskrivningar och tilltalande bilder. Allt i syfte att ge ett bra försäljningspris samt hitta nya ägare som kan förverkliga sina drömmar!

Varför Skogsbyrån?

Vår säljprocess – en sammanfattning

1

Förberedelser & planering

Här går vi igenom hur allt kommer gå till, vad vi behöver göra och den tidplan vi vill ha, samt skriver avtal.

2

Städning & styling

En gård eller skogsfastighet kan ta lite extra tid att förbereda inför en försäljning. Därför är planering och timing viktig.

3

Fotografering & marknadsföring

Bilder säljer! Fina bilder på ditt objekt är en viktig del i processen. Tillsammans gör vi en plan för marknadsföringen.

4

Visningar

Vi visar så mycket det krävs. Det är bra att förbereda sig på flera visningar. Vi vill hitta rätt köpare.

5

Budgivning & kontraktskrivning

Vi tar tillsammans ställning till de bud vi fått och gör avslut för att få försäljningen i hamn.

6

Tillträde & överlämning

Gården städas och flytten är klar. Vi träffar köparen, tar i hand och lämnar över nyckeln. Ett nytt steg i livet är påbörjat.

Kontakta oss

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!